Правила поведінки пацієнтів в Медцентрі Супер Лікар Васильків під час повітряної тривоги

  • Головна
  • Новини
  • Правила поведінки пацієнтів в Медцентрі Супер Лікар Васильків під час повітряної тривоги

Шановні відвідувачі Медичного центру Супер Лікар!

Сповіщення про повітряну тривогу – це сигнал “Увага всім!”, що повідомляє про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій загальнодержавного рівня (наприклад, техногенного чи воєнного характеру). Загальна тривалість попереджувального сигналу може становити 3-5 хв.

Правила поведінки під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ в медичному центрі:

  • Після початку звукового сигналу (сирени) усім необхідно пройти до укриття, зокрема і тим, хто перебуває у подвір’ї клініки.
  • Виконуйте вказівки адміністраторів та відповідального медичного персоналу (ведення прийому пацієнтів і робота каси припиняється).
  • Покинути укриття можна лише після сигналу “ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ” (виконуючи вказівки адміністратора та відповідального медичного персоналу).

Зверніть увагу! Медичний центр не несе відповідальності за життя і здоров’я пацієнта, супроводжуючої особи чи гостя, які відмовляються пройти в укриття.

На жаль, через вимушені обставини графік прийому лікарів може бути змінений або скасований. Адміністрація медичного центру вдячна Вам за відповідальне ставлення до своєї безпеки. Бережіть себе та будьте здорові!

Записатися на прийом

Copyright @2024 superlikar.com.ua. Всі права захищені

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.